Την ανανέωση και την αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας φιλοδοξεί να φέρει το κίνημα “Ελεύθεροι Ανθρωποι”, με επικεφαλής τον βετεράνο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, όπως σημειώνει ο ίδιος σε  συνέντευξη του στο Kos TV ενώ επισήμανε ότι μέσω του πολιτικού φορέα που δημιούργησε, καλεί σε μια «ειρηνική επανάσταση ανυπακοής για την Ελευθερία».

Ο έμπειρος δημοσιογράφος και πρώην εκδότης επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον Πρωθυπουργό , και έκανε λόγο για εμπέδωση καθεστωτικών λογικών, με κατάφορη παραβίαση συνταγματικών ατομικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως υποστήριξε, σε όλα τα επίπεδα από την διαχείριση της πανδημίας και τους εμβολιασμούς, την οικονομία, την ελευθεροτυπία, την πολιτική έκφραση και το επίπεδο ζωής της πλειονότητας των Ελλήνων πολιτών. Εξάλλου όπως σημείωσε το κίνημα που ίδρυσε ο ίδιος δεν στηρίζεται μόνο σε εκείνον αλλά σε αρκετές χιλιάδες υποστηρικτές που σιγά σιγά το ακολουθούν σε όλη την επικράτεια και η ατζέντα του κινήματος σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι μονοθεματική και δεν έχει να κάνει μόνο με το θέμα της παράνομης και καταναγκαστικής επιβολής του εμβολιασμού, μέσων διαφόρων απειλών και εκβιασμών, άνευ της ελεύθερης συναίνεσης και επιλογής του πολίτη, αλλά έχει να κάνει και με τον πρωτοφανή, καθημερινό βιασμό του Συντάγματος, της Δημοκρατίας και των ατομικών ελευθεριών όλων των Ελλήνων πολιτών, που έχασαν τις δουλειές τους, ισοπεδώθηκαν οικονομικά και αντιμετωπίζουν τον εργασιακό μεσαίωνα και τις αντιλαϊκές πολιτικές του εφιαλτικού Μητσοτακισμού.

Αναφορικά με την ίδρυση του Κ.ΕΛ.ΑΝ ο ίδιος ως επικεφαλής του κινήματος επισήμανε ότι “Το κίνημα «Ελεύθεροι Ανθρωποι» ξεκίνησε πριν από 5 μήνες και πλέον εξαπλώνεται σταδιακά σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Και αναπτύσσεται γιατί υπάρχει η αίσθηση στον κόσμο ότι πράγματι μπορούμε να φέρουμε μια ανανέωση, μια αλλαγή. Πιστεύω ότι στη χώρα μας είναι επιτακτική ανάγκη να ανανεωθεί πλήρως ο πολιτικός κόσμος. Εγώ είμαι δημοσιογράφος βετεράνος, πολλά χρόνια, δεν είμαι πολιτικός. Είμαι επικεφαλής ενός κινήματος που φιλοδοξεί να φέρει νέους ανθρώπους στο πολιτικό σκηνικό και στη Βουλή.

 

Ακούστε τη συνέντευξη:

 

0