Με αφορμή την 1η διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας DEFEA 2021 το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η DEFEA είναι η πρώτη έκθεση αμυντικού υλικού στην Ελλάδα μετά από 11 χρόνια.

– Η χώρα είχε στερηθεί για ανεξήγητους λόγους μια τόσο σημαντική έκθεση μετά την κατάργηση της DEFENDORY και της DEFENSYS.

– Η έκθεση γίνεται εν μέσω υλοποίησης ενός εξοπλιστικού προγράμματος 10 δισ. ευρώ το οποίο μέχρι στιγμής η ελληνική αμυντική βιομηχανία, κρατική και ιδιωτική, δεν έχει αποκομίσει ούτε ένα ευρώ διότι η κυβέρνηση από προμήθειες (χωρίς διαγωνισμούς) το τελευταίο έτος που ξεπερνούν τα 7 δισ. ευρώ έχει αρνηθεί να τη στηρίξει.

– Καταλαβαίνουμε ότι αυτό ευνοεί τη δουλειά των μεσαζόντων και των ξένων εταιρειών όπλων, αλλά υποβαθμίζει και εν τέλει αποδομεί ολοκληρωτικά ότι έχει απομείνει όρθιο στην ελληνική αμυντική βιομηχανία, για την οποία δεν κάνει τίποτα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ εξοπλίζεται ταχύτατα η Τουρκία.

Το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, χαιρετίζει όσους μετέχουν της άμυνας της πατρίδας μας και της αμυντικής βιομηχανίας μας.

Είναι υποχρέωση όλων μας να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας και να φροντίζουμε για την ανάπτυξη της Πολεμικής Βιομηχανίας μας.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και ο λαός μας στηρίζει το έργο των υπερήφανων Ενόπλων Δυνάμεών μας και των δημιουργικών συντελεστών της πολεμικής βιομηχανίας μας!

0