Ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και γενικότερα την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο Γιώργος Τράγκας υπογράμμισε ότι η  Γερμανία ποτέ δεν έχει στηρίξει τη χώρας μας και διαχρονικά  βρίσκεται στο πλευρό της Τουρκίας, ενώ σημείωσε ότι την Ελλάδα οι Γερμανοί την βλέπουν ως προτεκτοράτο.
Άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, για την πολιτική που ακολουθεί, όπως επίσης και στην αντιπολίτευση, με “αιχμή του δόρατος” τις Πρέσπες, λέγοντας  εν πολλοίς ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας είναι κατώτερο των περιστάσεων, ενώ τα έβαλε ακόμα και με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χαρακτηρίζοντάς την ως “υπάλληλο του Μητσοτάκη”, σχολιάζοντας τις τελευταίες δηλώσεις της κυρίας Σακελλαροπούλου για το δημογραφικό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε ότι το κίνημα είναι κόμμα ανοιχτό σε όλους τους Έλληνες και επεσήμανε πως η Νέα Δημοκρατία έχει απομακρυνθεί από τις αρχές του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και συρρικνώνεται.

0