Περιοδεία στην Εύβοια πραγματοποιεί κλιμάκιο του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Τράγκα.

Ο επικεφαλής του Κινήματος, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, Παντελή Ζήλο, τον αναπληρωτή γραμματέα Γρηγόρη Πετράκο, τον εκπρόσωπο Τύπου Πάρι Κουρτζίδη και το στέλεχος του Κινήματος, διακεκριμένο δερματοχειρουργό κ. Απόστολο Μπραζιώτη, συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον λιμενάρχη Αιδηψού, αντιπλοίαρχο Σωτήρη Δανίκα, όπου συζήτησαν για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά τις πυρκαγιές.

Μεταξύ άλλων, ο λιμενάρχης Αιδηψού είπε στον επικεφαλής του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” Γιώργο Τράγκα τον φόβο που υπάρχει για τις πλημμύρες, στην περίπτωση που επικρατήσουν στην περιοχή έντονα καιρικά φαινόμενα. Ωστόσο, όπως ανέφερε, στις συσκέψεις που πραγματοποιεί το Λιμεναρχείο με τους αρμόδιους φορείς, του έχουν τονίσει πως ο κρατικός μηχανισμός θα είναι έτοιμος για την αντιμετώπιση των πλημμυρών.

 

Συζήτησαν επίσης όλα όσα συνέβησαν τις κρίσιμες ώρες, όταν ο κόσμος άφηνε τα σπίτια του εξαιτίας των πυρκαγιών, με τον ρόλο που διαδραμάτισε το Λιμεναρχείο.

 

0