Πρώτη συνεδρίαση της Προσωρινής Νομαρχιακής επιτροπής Νεολαίας Αχαΐας του Κινήματος ελεύθεροι άνθρωποι
 
Σήμερα 31 Μαρτίου 2021 συνεδρίασε μετά από πρόσκληση του Προέδρου της προσωρινής επιτροπής νεολαίας του Κινήματος Ελεύθερων Ανθρώπων του παραρτήματος Αχαΐας με θέματα λειτουργικά της επιτροπής.       
  Η συνεδρίαση έγινε στα δικά της ανεξάρτητα γραφεία και μετά από διαλογική συζήτηση των μελών του προεδρείου αποφασίστηκε την ερχόμενη Παρασκευή 2 Απρίλη 2021 και ώρα 10:00 νέα συνάντηση προκειμένου να ανατεθούν ρόλοι και αρμοδιότητες στα μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής . 
 
Στην ανακοίνωση που έστειλαν στα ΜΜΕ μεταξύ άλλων οι νεολαίοι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ αναφέρουν: 
 
 Η ΝΕΟΛΑΙΣΤΙΚΗ  ΟΡΓΑΝΩΣΗ είναι ο φυσικός φορέας της επιδίωξης του Προέδρου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ για ανανέωση της πολιτικής ζωής .
 
Είμαστε ο φυσικός φορέας της επιδίωξης του Προέδρου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ για ανανέωση της πολιτικής ζωής του τόπου και θα λειτουργήσουμε  ως φυτώριο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που κινούνται στο δημοκρατικό πατριωτικό χώρο . 
Η οργάνωση της νεολαίας με πίστη , διαρκή επιμονή και αγωνιστική διάθεση,  ανέλαβε να μεταλαμπαδεύσει στο χώρο της νέας γενιάς τις ιδέες και τα οράματα του λαογέννητου κινήματος  αλλά και να εκφράσει πολιτικά τις ελπίδες και τις αγωνίες των νέων για ένα καλύτερο αύριο.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιτροπή, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω μηνύματος στη σελίδα μας.

Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων – 

Προσωρινή Νομαρχιακή επιτροπή  Νεολαίας ΚΕΛΑΝ Αχαιας

ή στα τηλέφωνα: 6988694914, 6982371540

0