Την Τετάρτη 22 Απριλίου έγινε η πρώτη συνάντηση του προέδρου Ελεύθερων Ανθρώπων Γιώργου Τράγκα με την επιτροπή του κινήματος εμπόρων και μικρομεσαίων Επιχειρηματιών.
Στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής Στάθης Καρυδάκης και τα μέλη Γεράσιμος Χριστοφοράτος, Χρήστος Χρηστακίδης, Δημήτρης Μπιλάλης, Νίκος Βερναδάκης και Μανώλης Σαρηγιάννης.
Ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας ρώτησε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι της οικονομίας, ενημερώθηκε διεξοδικά και για τα προβλήματα χρηματοδότησης της αγοράς.
Συζητήθηκαν οι κυβερνητικές αστοχίες και τα τεράστια λάθη όπου έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας και έχουν προκαλέσει μεγάλους κλυδωνισμούς στις επιχειρήσεις.
Όπως είπε ο Γιώργος Τράγκας ανάπτυξη στην οικονομία δεν πρόκειται να έρθει εάν ο συντελεστής φορολογίας των επιχειρήσεων δεν πάει γύρω από το 13% ώστε να είναι ανταγωνιστικές οι Ελληνικές επιχειρήσεις.
Στη συνέχεια έγιναν διεξοδικές αναλύσεις και προτάσεις, ώστε να φτιαχτεί το πρόγραμμα του κινήματος και να υπάρχουν στοχευμένες λύσεις και προτάσεις που αφορούν τους συγκεκριμένους κλάδους της οικονομίας.
0