Έπειτα από απόφαση του προέδρου Γιώργου Τράγκα, ο κ. Νίκος Γιαννόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος του τομέα επιχειρήσεων, εμπορίου και κοινωνικών υποθέσεων του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”

Είναι ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών στον οποίο εκλέγεται επί τέσσερις συνεχόμενες τετραετίες. Έχει άριστη γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ειδικά ο κλάδος της εστίασης ελέω κυβερνητικής κακοδιαχείρισης της πανδημίας.

Παράλληλα, ξεχωρίζει και στις κοινωνικές δραστηριότητες του, ως εκπρόσωπος των πυρόπληκτων οικογενειών στο Μάτι, καθώς έχασε τη μητέρα του, η οποία κάηκε ζωντανή, εξαιτίας της ανεκδιήγητης κρατικής μηχανής και της κυβερνητικής ανικανότητας.

Στη μνήμη της μητέρας του, αλλά και για συμβολικούς και συναισθηματικούς λόγους, επέλεξε να κατοικήσει μόνιμα στο Μάτι, εκπροσωπώντας μάλιστα τις πυρόπληκτες οικογένειες.

Ο ίδιος συντονίζει τις νομικές διαδικασίες για την ομαδική αγωγή των κατοίκων της περιοχής κατά του δημοσίου, ερχόμενος αντιμέτωπος και με τη σημερινή κυβερνητική υποκρισία και αδιαφορία.

Ο κ. Γιαννόπουλος, είναι και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”

0