Στα πλαίσια της 70ης θέσης που κατέχει παγκοσμίως η χώρα μας από πλευράς ελευθερίων του Τύπου, ο κ. Γιώργος Λιάγκας μoντάρισε και “έθαψε” την ουσία των απόψεων του δημοφιλούς στιχουργού και μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μουκίδη, που ανήκει στον τομέα πολιτισμού του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο κύριος Λιάγκας έκοψε και λογόκρινε διάφορες φράσεις του κ. Μουκίδη.

Ο στιχουργός και συνθέτης. με ανάρτησή του στο διαδίκτυο καλεί το ζευγάρι των “ελεύθερων” παρουσιαστών του ΑΝΤ1, αν έχουν το απαραίτητο θάρρος να τον καλέσουν σε μία ανοικτή συζήτηση online και χωρίς μοντάζ, χωρίς οδηγίες από την ιδιοκτησία του καναλιού που υπακούει απόλυτα στα κελεύσματα του Μαξίμου.

Η ανάρτηση του κ. Μουκίδη έχει ως εξής:

“Θα ήθελα να απευθύνω δημόσια μια πρόσκληση-πρόκληση στους “κυρίους” Λιάγκα και Περρή να αντιπαρατεθούν δημόσια με εμένα και με τον Γρηγόρη Πετράκο στον αέρα για το θέμα της πανδημίας και του ιού γενικότερα (χωρίς ακουστικά και καθοδήγηση από το κοντρόλ).
Αν πραγματικά έχουν αυτά τα δερμάτινα σακουλάκια ανάμεσα στα πόδια τους (@?%!¥[email protected])θα πρέπει να την αποδεχτούν αν μη τι άλλο και να μην κρυφτούν πίσω από φτηνές δικαιολογίες…
ΑΝΑΜΕΝΩ…!!!”

0