Με ικανοποίηση το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι ανακοινώνει ότι ένας διακεκριμένος γιατρός, Ορθοπεδικός – Χειρούργος, πρώην Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ) Αττικής, της 3ης ΔΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας, του Γ.Α.Ν. «Θεαγένειο», του Γ.Ν. Έδεσσας και του Γ.Ν. Κιλκίς, Άρης Μουσιώνης, αποδέχτηκε την πρόταση του Προέδρου του Κ.ΕΛ.ΑΝ. κ. Γιώργου Τράγκα να είναι ο σύμβουλος του σε θέματα υγείας, οργάνωσης και λειτουργίας νοσοκομείων.

            Ο κ. Μουσιώνης ήταν επί δύο έτη σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου σε θέματα Βαλκανικών Υποθέσεων και εμπνευστής – εισηγητής της ατάκας του Ανδρέα “…το όνομα μας είναι η ψυχή μας…” για την υπόθεση του “μακεδονικού”.

            Το 2003, αξιολογείται ως Διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς, 1ος σε αποδοτικότητα – αποτελεσματικότητα διοικητής του Α΄ ΠΕΣΥ Κ. Μακεδονίας και το 2010 σε αντίστοιχη αξιολόγηση, ως Διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Θεαγένειο”, 1ος σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

            Το 2004 εκλέγεται πρώτος βουλευτής Ν. Σερρών με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το 2005 ορίζεται υπεύθυνος πολιτικών νεολαίας για την ΠΑΣΠ.

            Το 2011 το Υπουργικό Συμβούλιο εισηγείται την τοποθέτηση του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.

            Διετέλεσε επικεφαλής ανθρωπιστικών αποστολών στη Λωρίδα της Γάζας, στη Βηρυτό του Λιβάνου, στη Βαγδάτη του Ιράκ, στη Καμπούλ του Αφγανιστάν, στο Ερεβάν της Αρμενίας, το Κόσοβο και τη Βοσνία.

            Υπήρξε μέλος των «Γιατρών του Κόσμου».

0