Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Πάρις Κουρτζίδης, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η ελληνική σημαία αναρτήθηκε και ο εθνικός ύμνος ακούστηκε ξανά, αυτή τη φορά μετά το νέο θρίαμβο του Λευτέρη Πετρούνια. Όμως, ο Λευτέρης δεν είναι ένας ακόμη Έλληνας αθλητής που διακρίνεται, αλλά ένας ιδιαίτερα σπουδαίος μαχητής και άνθρωπος, του οποίου η δύναμη αντλείται μέσα από την πίστη του.

Στη Ντόχα του Κατάρ, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής, ο Λευτέρης, μάς έδειξε τι σημαίνει να μάχεσαι με σχέδιο, προσήλωση και ψυχή.

Σε έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της καριέρας του, έτσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο, κι εξαιτίας αυτού τούς σημαντικούς αγώνες που έχασε, ο «άρχοντας των κρίκων» όχι μόνο φώναξε «παρών», αλλά έπεισε και τον πιο δύσπιστο πως ήταν και παραμένει ασυναγώνιστος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, εκτελώντας άψογα το πρόγραμμά του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμναστικής της Ντόχα, πήρε το χρυσό μετάλλιο και το κυριότερο συγκέντρωσε τους πολύτιμους βαθμούς που χρειαζόταν για να δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, ο πρόεδρος του, κι εγώ προσωπικά, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και παράλληλα ευχόμαστε στον Λευτέρη να κατακτήσει την κορυφή και στο Τόκιο.

 

0