ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Παναγιώτης Στρατινάκης Εκπρόσωπος και Διευθυντής του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι στη Βόρειο Ελλάδα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου
και
Βασίλογλου Ελενα Πρόεδρος της Νομαρχιακής Α’ Θεσσαλονίκης και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι
 
Μνημόσυνη εκδήλωση απογόνων Μακεδονομάχων <<Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ>>
Διοργανωτές ο Πρόεδρος  κ. Παπανούσης Μιχαήλ ,Γ.Γραμματέας κ. Οικονομίδης Αναστάσιος-Λιας και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Τσαδήλα Τζένη.
 
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων <<ο Παύλος Μελάς>> τέλεσε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των υπέρ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΩΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στο μνημείο των Εθνομαρτύρων Διδασκαλισσών του Μακεδονικού Αγώνα που βρίσκεται στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
 
Ετελέσθη κατάθεση στεφάνου από τον Παναγιώτη Στρατινάκη απόγονο Μακεδονομάχου Κρητικού  και την Ελενα Βασίλογλου, εις μνήμην του Γεωργίου Στρατινάκη (Γεώργιος Στρατής) Μακεδονομάχου.
Προλόγισε με ιστορική αναδρομή για τους Μακεδονομάχους και τους Μακεδονικούς αγώνες, ο κ. Ιωάννης Ζούκας ε.α, Επίτιμος διοικητής του ΓΣΣ.

0