Ζούμε τις πιο μαύρες ημέρες στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος.

Η υγειονομική τυραννία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας βάζει αύριο, 01-09-2021, ταφόπλακα σε κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ελευθερίας.


Αύριο μπαίνουν σε αναστολή εργασίας όποιοι υγειονομικοί αντιστέκονται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.

Μία υποχρεωτικότητα που έρχεται ενάντια σε κάθε έννοια Δημοκρατίας παραβιάζοντας άρθρα του Συντάγματος, αλλά ακόμη και το ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εισηγείται και δεσμεύει τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να μην εξαναγκάζουν έμμεσα ή άμεσα τους πολίτες στον εμβολιασμό.

Μάλιστα το συγκεκριμένο ψήφισμα 2361 (2021) υπερψηφίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη των Ελλήνων βουλευτών Ντόρας Μπακογιάννη, αδερφής του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Κατρούγκαλου, πρώην υπουργού Εξωτερικών, και Νίνας Κασιμάτη, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Στις 15 Μαρτίου του 2020 η Μαρέβα Μητσοτάκη καλούσε όλους τους πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους στις 9 το βράδυ και με χειροκρότημα να δείξουν αλληλεγγύη στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό που αγωνιζόταν και έδιναν μάχη δίπλα στους ασθενείς που έπασχαν από κορωνοϊό.

Η ιστορία αύριο θα γράψει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την 1 Σεπτεμβρίου 2021 έριξε στο πυρ το εξώτερον όσους υγειονομικούς δεν υπάκουσαν στις εντολές των Big Pharma να εμβολιαστούν.

Αυτούς που μας καλούσε να είμαστε αλληλέγγυοι, ο ίδιος τους στέλνει στην ανεργία και στην πείνα.
Μαζί με αυτούς και τις οικογένειές τους.

Ο πρώην υπουργός του Βασίλης Κικίλιας δήλωνε πριν μερικούς μήνες ότι δεν θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός.

Φεύγει ψευδόμενος από το υπουργείο του για να μην υποχρεωθεί να υπογράψει τις αναστολές των γιατρών και των νοσηλευτών που φοβούνται ή δεν θέλουν να εμβολιαστούν.

Ο αντικαταστάτης του Αθανάσιος Πλεύρης από τα έδρανα της Βουλής, ως βουλευτής άλλου κόμματος, δήλωνε τότε για κάποια άλλα πειραματικά εμβόλια που τα φέραμε κατά εκατομμύρια στη χώρα μας ότι δεν είναι δυνατόν να υποχρεώσουμε τον κόσμο να κάνει ένα πειραματικό εμβόλιο.

Όπως φαίνεται από αύριο θα χρησιμοποιήσει όλες τις νομικές του γνώσεις που απέκτησε σε Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο για να αντιμετωπίσει τις δεκάδες αγωγές των υγειονομικών που θα βγάλει σε αναστολή εργασίας.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε ότι δεν είναι η Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων.

Είναι Κυβέρνηση μόνο με όσους συμφωνούν με αυτήν.

Υπηρετεί τα συμφέροντα λίγων ενάντια στην μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να δείξουμε τυφλή υπακοή στα τυραννικά σχέδια τους.

Διέλυσε αναίτια και χωρίς καμία πρόκληση την διαμαρτυρία δεκάδων χιλιάδων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος που εναντιώθηκαν στο υγειονομικό Άπαρτχαϊντ που θέλει να επιβάλει.

Τρομοκρατήθηκε από το βουβό ποτάμι των Ελλήνων που κάνουν παθητική αντίσταση στα αντισυνταγματικά μέτρα που θέλει να επιβάλει.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι δίπλα στους υγειονομικούς πού αύριο θα αντιμετωπίσουν το φάσμα της ανεργίας και της πείνας.

Καλούμε τους συναδέλφους τους να τους στηρίξουν μην παραδίδοντας τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.

Όλοι αντέχουν να μην καταθέσουν τα πιστοποιητικά τους έστω για λίγες ημέρες.

Εάν το πράξει αυτό μία μεγάλη μερίδα των υγειονομικών αυτή η κυβέρνηση δεν θα αντέξει ούτε μερικές ώρες.

Ή θα αναγκαστεί να πάρει πίσω το μέτρο της αναστολής ή θα πέσει.

Πρέπει όλοι όσοι ανήκουν στον κλάδο της υγείας να στηρίξουν το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να διαθέσει το σώμα του όπως ο ίδιος θέλει, να υποστηρίξουν την ελευθερία των συναδέλφων τους να μην επιθυμούν να εμβολιαστούν με ένα πειραματικό εμβόλιο, ειδικά όταν έχουν καταγραφεί πάρα πολλές παρενέργειες αλλά και θάνατοι.

Εάν πέσει το ανάχωμα των υγειονομικών τότε είναι βέβαιο ότι η σειρά θα πάρουν και οι επόμενοι κλάδοι του δημοσίου και της κοινωνίας.

Το δηλώνουν ήδη οι κυβερνητικοί.

Πρέπει να αντισταθούμε στον εκβιασμό ”το μπράτσο σου, για το ψωμί σου”.

Μα ζητούν να παραδώσουμε την ελευθερία μας δήθεν για την υγεία μας.

Όμως δεν υπάρχει υγεία χωρίς Ελευθερία.

Ο ναζισμός έχει επιστρέψει μεταμφιεσμένος με ιατρική ποδιά , τον αναγνωρίζουμε όμως από τις μπότες του που προσπαθεί να μας συνθλίψει.

Το μήνυμα που ακούστηκε πολλές φορές στην πλατεία Συντάγματος είναι ότι είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι.

Σε μία χώρα που έχει το προνόμιο να έχει εθνικό ύμνο στην Ελευθερία οφείλουμε να την υπερασπιζόμαστε.

Ειδάλλως θα ζήσουμε ακόμη πιο μαύρες μέρες, μέρες που θα θυμίζουν τις σκοτεινές εποχές του μεσοπολέμου και της κατοχής από τους ναζί και τους φασίστες.


Πατσίκας Μιχαήλ

*Στέλεχος του Τομέα Εθνικών Θεμάτων και Εξωτερικής Πολιτικής – Εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι στη Βόρειο Ελλάδα

0