Προς

Ε.Σ.Ρ.  Αθήνα, 15.03.2021

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΑΦΟΡΑ: Καταστρατήγηση νόμων από τα μεγάλα ΜΜΕ και την ανοχή από το ΕΣΡ

Αναφερόμενοι στο παραπάνω θέμα και σχετικά με τον αποκλεισμό του λόγου, των δημοσιογραφικών ερωτήσεων και των πολιτικών θέσεων του Γιώργου Τράγκα, αντιστοίχως δε και του πολιτικού κόμματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (στο οποίο είναι επικεφαλής), αλλά και των άλλων δημοκρατικών πατριωτικών πολιτικών κομμάτων, που συναποτελούν στην ουσία συνασπισμό, εκφράζουμε ως ενεργοί πολίτες την απογοήτευσή μας καθώς επίσης και την έντονη

Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Ι Α μας,

προς το Ε.Σ.Ρ., διότι, με τις χωρίς ή δι’ ασήμαντον αφορμήν επιθέσεις, κατά του διαδικτυακού σταθμού Crash και κατά όσων άλλων μεταδίδουν εμπορικά ή όχι εμπορικά το πρόγραμμά του:

καταστρατηγούνται η δημοκρατία, το σύνταγμα, τα πολιτικά δικαιώματα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ελευθεροτυπία, η ελευθερία του λόγου, η ελεύθερη διακίνηση ιδεών, οι σατυρικές εκπομπές και τα δημοσιογραφικά ερωτήματα.

Αυτά συμβαίνουν, εξ αιτίας:

Της συγκέντρωσης κατά κύριο λόγο των πανελλαδικώς εκπεμπόντων ΜΜΕ, σε ολίγους με μεγάλα κεφάλαια και συγκεκριμένη ιδεολογία των μνημονίων της εθνικής υποταγής, διαφορετική από αυτήν της ιδεολογίας της πλειοψηφίας των πολιτών, κάτι που οφείλει να επανανομοθετηθεί, διότι δεν εκφράζει το δημόσιο αίσθημα. Με άλλα λόγια, παραμένει στη συνείδηση του λαού τουλάχιστον «ο νόμος του ασυμβίβαστου των καναλαρχών», κλπ, λόγω της διαπλοκής.

-Η προκατάληψη αυτή, χειροτέρεψε την κατάσταση, αφού -κατά την άποψή μας- ενισχύθηκε οικονομικά από την κυβέρνηση (τεχνηέντως με πρόσχημα τον κορονοϊό, ενώ τέτοιες ανακοινώσεις για την δημόσια υγεία θα μπορούσαν να έχουν επιβληθεί στα ΜΜΕ), εις βάρος των δημοσίων οικονομικών και ολιγοπωλιακά προς τους πανελλαδικώς εκπέμποντες τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως και του έντυπου τύπου με τις όποιες μεγάλες πωλήσεις.

Η ένταση της απληστίας, διαφαίνεται κι από το γεγονός πως πολλοί τηλεοπτικοι σταθμοί έχουν επίσης αγοράσει ή κάνει ιδιαίτερες συμφωνίες με περιφερειακούς σταθμούς, σε τρόπο ώστε ελάχιστοι να έχουν παραμείνει ανεξάρτητοι και αυτόνομοι (αναμεταδίδοντες και το πρόγραμμα του Γ. Τράγκα), τους οποίους κι αυτούς θέλουν φιμώσουν υπέρ της πολιτικής μονοφωνίας (!)

Επειδή, συστατικός όρος του Ελληνικού κράτους, είναι όχι το χονδρεμπόριο, αλλά η δημοκρατία και δι΄ αυτής η πολυφωνία, σας παρακαλούμε να απορρίψετε τις όποιες αιτιάσεις για χωρίς ή για ασήμαντη αφορμή κατά των ανωτέρω προσώπων και φορέων και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Δεν παραλείπουμε να τονίσουμε πως αρκετά εκ των κομμάτων που μετέχουν στο κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, είχαν πάρα πολλούς εκλεγμένους στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και στους ΟΤΑ.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, για την συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και πιθανόν για μελλοντικές που μπορεί να αφορούν την κατανομή χρόνου στα κόμματα,

              Με τιμή

                                                                            ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

0