Περιοδεύοντας στην Ήπειρο και την Κέρκυρα, διαπίστωσα για μια ακόμη φορά εθνικό μαρασμό. Την απόλυτη οικονομική συντριβή. Τη θλίψη και την απελπισία των Ελλήνων για όσα συμβαίνουν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πλέον μισητό πρόσωπο ή πολιτικό όνομα που χλευάζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.

Όλοι παρομοιάζουν την κυβέρνησή του ως μία δικτατορία, μία χούντα, που θυμίζει σε πολλά την τυραννία της 21ης Απριλίου. Εκείνοι, οι Συνταγματάρχες, επέβαλαν τις περιβόητες επιχειρήσεις «καθαρών χεριών». Ο Παττακός συνελάμβανε όσους πέταγαν αποτσίγαρα από το αυτοκίνητό τους! Οι παράφρονες της επτάχρονης τυραννίας φώναζαν: «Παπαδόπουλος παρών, δεύτερος χρυσούς αιών»!

Είχαν επιβάλλει λογοκρισία και ακούγονταν μόνο ύμνοι για τον Παπαδόπουλο και την παρέα του. Τόσο ο δικτάτορας όσο και τα στελέχη του ήταν εμφανώς παράφρονες φασίστες. Τώρα, ο υιός του εφιαλτικού πρωταγωνιστή της Αποστασίας, των Ιουλιανών, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, που ανέτρεψε τον Γεώργιο Παπανδρέου, αποσταθεροποίησε τη Δημοκρατία και έφερε τους Συνταγματάρχες, επιβάλλει με παρόμοιες κραυγές, με εκβιασμούς και εξαγορές να τον αποθεώνουν τα πανελλαδικά κανάλια, προκειμένου να διχάσει την κοινωνία, επιβάλλοντας στη ζωή των πολιτών ένα ιδιότυπο υγειονομικό Απαρτχάιντ.

Σήμερα, λέει ότι μόνον οι εμβολιασμένοι μπορούν να πηγαίνουν στα μπουζούκια ή στα γήπεδα. Αύριο ο Άδωνις Γεωργιάδη και ο Άρης Πορτοσάλτε (που θυμίζουν μαινόμενους οπαδούς της Κου-Κλουξ-Κλαν) ενδεχομένως να ουρλιάξουν ως αγέλη λύκων, ότι μόνον οι εμβολιασμένοι μπορούν να ψηφίσουν! Μόνον οι εμβολιασμένοι μπορούν να πάνε σε εκλογικά τμήματα!! Παραγνωρίζουν την ανθρώπινη φύση, δηλαδή τον φόβο και την ανησυχία που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος και τον χαρακτηρίζουν ψεκασμένο, γραφικό, αρνητή και συνωμοσιολόγο, πετώντας τον στον Καιάδα της αποδοκιμασίας ως εχθρό της κοινωνίας και επικίνδυνο για την “υγειονομική καθαρότητα”. Με την ίδια ευκολία και μεγαλύτερη ο κ. Τσίπρας χαρακτήριζε ένα εκατομμύριο ανθρώπους, ψεκασμένους και γραφικούς, επειδή κατέβαιναν στις πλατείες για να διαμαρτυρηθούν για το Μακεδονικό.

Όσοι μετέρχονται αυτής της γενικής φασιστικής επίθεσης εναντίον του Ελληνικού λαού, αγνοούν την πρόσφατη Ιστορία. Όλα αυτά που επιβάλλονται με ύφος και στιλ νοτιοαφρικανικής κυβέρνησης-Απαρτχάιντ, της προ – Μαντέλα εποχής, θα επιστρέψουν ως μπούμερανγκ και τα σημερινά πολιτικά λάθη θα ποινικοποιηθούν. Άλλο πράγμα η σύσταση για εμβολιασμό και άλλο πράγμα στέλνω κάποιον ως μαύρο σε ρατσιστική πολιτεία του αμερικανικού νότου να κάνει εμβόλιο, επειδή τον θεωρώ επικίνδυνο και τον χαρακτηρίζω “μολυσμένο”.

Οι κραυγές δημοσιογράφων και γιατρών που δεν έχουν καμία σχέση με την ιολογία και την λοιμωξιολογία, αλλά κυρίως η συμπεριφορά πολιτικών όπως αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη, θυμίζουν τις κραυγές και τα συνθήματα στελεχών της  Κου-Κλουξ-Κλαν, που βάζουν φωτιά σε σπίτια ή σηκώνουν φλεγόμενους σταυρούς προκειμένου να καθαρίσουν μια περιοχή από τα «μαύρα μιάσματα». Έχουν ακριβώς την ίδια ψυχολογία των μελών της Κου-Κλουξ-Κλαν και άλλων νεοναζιστικών οργανώσεων.

Είναι ηλίου φαεινότερον, ότι σε μία χώρα που συρρικνώνεται δημογραφικά, έχει ισοπεδωθεί οικονομικά και παζαρεύει στα παρασκήνια εδαφικές υποχωρήσεις, οι κύριοι αυτοί , πιόνια του Βερολίνου και αισθανόμενοι ως υπεράνθρωποι της Αρίας φυλής, προκειμένου να έχουν υπάκουο, υποταγμένο και πειθαρχημένο το πεινασμένο, κατά πλειοψηφία, κοινωνικό σύνολο, εφαρμόζουν τις μεθόδους των ταγμάτων του Χίτλερ. Φυσικά δεν μας καρφιτσώνουν όπως τους αδελφούς Εβραίους με ένα αστέρι στο πέτο, αλλά μας επιβάλλουν να κουβαλάμε μαζί μας πιστοποιητικά εμβολιασμού ή PCR. Επίσης απαγορεύουν σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να μετέχουν εκδηλώσεων πολιτισμού ή αθλητισμού. Σε λίγο θα υπάρχουν τουαλέτες ή λεωφορεία για καθαρούς ή ακάθαρτους.

Οι ύβρεις που εκτοξεύονται εναντίον απλών ανθρώπων, χιλιάδων συμπολιτών μας – φορολογούμενων – υπερχρεωμένων – ανέργων, είναι πρωτοφανείς. Ορμάνε όπως τα τάγματα εφόδου του Χίτλερ και προπηλακίζουν, απειλούν και τρομοκρατούν μέσω των τηλεοπτικών διαύλων όλο το λαό. Εάν βάλεις όλες τις κραυγές τους στη σειρά και τις αναμείξεις με τις δηλώσεις του Παπαδόπουλου της Επταετίας, για γύψους, «ασθενείς» και μιάσματα, συνθέτεις τη μελωδία του τρόμου της εποχής Μητσοτάκη.

Η Ελλάδα ξαναζεί την ατμόσφαιρα της 21ης Απριλίου και οι πρωταγωνιστές της θυμίζουν εκείνους της Αρίας φυλής. Ο λιμός θα ακολουθήσει το λοιμό. Και στο τέλος θα υπάρξει νέα μεγάλη εθνική καταστροφή.

0