Η Ευρώπη ξαναβρίσκει κάπως το χαμόγελο της. Στη Γαλλία άνοιξε η εστίαση και δουλεύει μέχρι τις 9 το βράδυ. Οι Γάλλοι προβληματίζονται για αυτά που ακούν γύρω από τον COVID-19. Η συντριπτική πλειοψηφία τους, όπως και οι περισσότεροι στην Ευρώπη, πιστεύουν ότι παίζονται διάφορα παιχνίδια από κυβερνήσεις, πολυεθνικές φαρμάκων και το διεθνές μεγάλο κεφάλαιο.

Σε λίγες ημέρες θα επεκταθεί το ωράριο της εστίασης μέχρι τις 11 το βράδυ. Οι θάνατοι μετά από εμβολιασμό πολλαπλασιάζονται και στη Γαλλία, η οποία ίσως έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αρνητών-σκεπτικιστών σε όλη τη γηραιά Ήπειρο.

Νέες γυναίκες ή άνδρες παθαίνουν θρομβώσεις όπως στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο και πεθαίνουν. Οι παρενέργειες δεν έρχονται μόνο από το εμβόλιο της Astra Zeneca αλλά και από τα εμβόλια των υπολοίπων εταιρειών. Πολλοί φοβούνται ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε αν εκτός από θρομβώσεις θα υπάρξουν και άλλες ασθένειες από γενετικές μεταλλάξεις. Ήδη υπάρχουν επιστήμονες όπως αναφέρουν Γαλλικά ή Διεθνή μέσα ενημέρωσης που  επισημαίνουν ότι τα εμβόλια γεννούν τις μεταλλάξεις ή ότι δεν πρόκειται για έναν κορωνοϊό που προσβάλλει τους πνεύμονες και μοιάζει με γρίπη, αλλά ενδεχομένως λόγω των συχνών περιστατικών θρομβώσεων, επιφέρει αγγειακή νόσο.

Ένα μεγάλο μέρος του διεθνούς τύπου επισημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να παρακολουθούμε τις παρενέργειες και φυσικά να μην αξιοποιούν οι κυβερνήσεις τον ιό για να επιβάλλουν … “ακροαστικά” στη Δημοκρατία.

Φυσικά η όλη αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ευρώπη είναι σοβαρότερη από εκείνη της Ελλάδος στην οποία ακούγονται κραυγές πνευμονολόγων στα τηλεοπτικά παράθυρα, οι οποίοι προφανώς πάσχοντες από τηλεοπτική λαγνεία και άφθονο επιστημονικό ναρκισσισμό, έχουν ξεχάσει ότι δεν είναι ούτε λομωξιολόγοι, ούτε επιδημιολόγοι, ούτε ερευνητές – ιολόγοι.

0