Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί κλιμάκιο του Κινήματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» στην Λαμία και περιοχές της Θεσσαλίας, ο Πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ, Γ. Τράγκας, παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό “ASTRA TV”  Βόλου και την δημοσιογράφο Βάσω Σαμακοβλή.

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα όσα του έχουν εμπιστευτεί οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν τον τελευταίο χρόνο και την πραγματικότητα που βιώνουν. Τόνισε δε, ότι είναι αδύνατον να μιλάμε για ανάπτυξη, όταν υπάρχουν Έλληνες καταχρεωμένοι, που βιώνουν φτώχεια, και ανεργία, ενώ λόγω των καταστροφών, πολλοί δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες, όπως αυτή της στέγασης.

Ο επικεφαλής του κινήματος, μιλώντας για την Ελλάδα ανέφερε ότι «πρόκειται για ανοχύρωτη χώρα που επί δέκα χρόνια καταθέτει το αίμα της και τον ιδρώτα της σε ξένα ταμεία και εσωτερικά ολοένα και περισσότερο μειώνεται το βιοτικό της επίπεδο, το προσδόκιμο ζωής των κατοίκων της και κυρίως αυτή η υπογεννητικότητα οδηγεί και σε “Κερκόπορτες” στα εθνικά μας θέματα γιατί αδυνατεί το κράτος να ανταπεξέλθει στις συνεχείς προκλήσεις των γειτόνων μας».

Σε ερώτηση της κ. Σαμακοβλή, σχετικά με την απουσία του κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ από τις δημοσκοπήσεις, ο Γιώργος Τράγκας έσπευσε να απαντήσει, πως αναμφίβολα στην Ελλάδα γίνεται χειραγώγηση της κοινής γνώμης, κάτι που μαρτυρά και η λίστα Πέτσα, που είχε τον ρόλο να διαδίδει το γνωστό σε όλους «μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς», καλώντας τον μέσο Έλληνα να συνηθίζει σε ολοένα και λιγότερα αρκεί να “έχει την υγειά του”.

Για τις θέσεις του γύρω από το φλέγον θέμα των εμβολιασμών, ο κύριος Τράγκας δήλωσε: «Δεν είμαι αντιεμβολιαστικό κίνημα…Έχω μία θέση…Όποιος θέλει πρέπει να πηγαίνει να κάνει το εμβόλιο. Όποιος όμως…φοβάται, ανησυχεί, ότι το εμβόλιο μπορεί να του φέρει κάποια παρενέργεια, καλύπτεται πλήρως”

“Είναι ωφέλιμα τα εμβόλια, ωφελιμότερη είναι η Δημοκρατία και η Ελευθερία”

Δείτε ολόκληρη συνέντευξη στο παρακάτω link:

 

0