Τρεις νεαρές κυρίες, πτυχιούχοι του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ανέλαβαν το Γραφείο Τύπου και την εξελισσόμενη σε όλη τη χώρα καμπάνια του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και του Γιώργου Τράγκα. Δύο από τις κυρίες έχουν εκπαιδευτεί στη Διεύθυνση Α5 του Υπουργείου Εξωτερικών (Χωρών Ρωσίας, Λευκορωσίας, Καυκάσου και Εύξεινου Πόντου). Η τρίτη, ήταν ήδη δημοσιογράφος και σήμερα προχωρεί το μεταπτυχιακό της στη Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα.

Πρόκειται για τις:

Νάσια Κόκλα, Γραμματεία Οργανωτικού – ΚΕΛΑΝ

Νάσια Κόκλα, η οποία ανέλαβε Αναπληρώτρια Τύπου στο Κίνημα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και από τον Τομέα Οργανωτικού μετέχει στην σχεδίαση της καμπάνιας του νέου πολίτικού φορέα. Η κυρία Κόκλα, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1997, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευτεί στον τομέα της Διοικητικής Επιστήμης. Επίσης έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της σε προγράμματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στους τομείς του Marketing, της διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δημόσιου Management. Έχει εργαστεί ως εθελόντρια επί δύο έτη στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και έχει ολοκληρώσει την πρακτική της στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Ελίνα Μπαχαρίδη, Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου – ΚΕΛΑΝ

Ελίνα Μπαχαρίδη, που ανέλαβε επίσης Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου και μετέχει της Συντονιστικής Επιτροπής της καμπάνιας προβολής του κόμματος. Η κυρία Μπαχαρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Μάϊο του 1996. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε έκτοτε σε ενημερωτικά μέσα ως δημοσιογράφος. Το μεταπτυχιακό της αφορά την «Δημοσιογραφία και τα Νέα Μέσα» με ειδίκευση τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων γύρω από την επικοινωνία και επιμορφωτικά προγράμματα σχετικά με το Digital Marketing.

Χάρις Αμοργιανού, Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Γραφείο Προέδρου-ΚΕΛΑΝ

Xάρις Αμοργιανού, η οποία ανέλαβε την επικοινωνία του επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ με τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Η κυρία Αμοργιανού, γεννηθείσα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1997, είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στον τομέα της Πολιτικής Ανάλυσης, ενώ έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα στον τομέα της Διπλωματίας και Στρατηγικής Ανάλυσης σε πανεπιστήμια της Αμερικής. Εργάστηκε ως εθελόντρια στην έρευνα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών «Ο Μισαλλόδοξος Λόγος στο Εκλογικό 2019» και ολοκλήρωσε την πρακτική άσκησή της στην Α5 Διεύθυνση του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπαλογιάννης, χειριστής της επίσημης ιστοσελίδας του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, έχει αναλάβει την επικοινωνία του Κινήματος με στελέχη και μέλη του σε ολόκληρη τη χώρα. Ο κύριος Μπαλογιάννης επιμελείται το μενού ειδήσεων του crashonline και επιβλέπει την εσωτερική ενημέρωση του κόμματος. Αποφοίτησε από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ – Mediterranean College, έχει παρακολουθήσει πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) και είναι τελειόφοιτος του ΤΕΙ Ιατρικών Εργαστηρίων Αθηνών.

0