Ο Κυριάκος περιοδεύει πάνω από τα αποκαΐδια που δημιούργησε η ανικανότητά του!

Οπερετική κατάσταση! Εκ των υστέρων ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπεύδει στην Βαρυμπόμπη για να διαπιστώσει πως λειτουργεί η πυροσβεστική, ενώ η περιοχή έχει μεταβληθεί σε κρανίου τόπο. Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι όσα συνέβησαν, έγιναν με 2 μποφόρ, ενώ από αύριο αναμένονται άνεμοι 6 και 7 μποφόρ! Ο χορός της φωτιάς συνεχίζεται σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ οι πολίτες διαπιστώνουν ότι δεν υπάρχει ο απαραίτητος αριθμός εναέριων και επίγειων μέσων πυρόσβεσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής τζούνιορ, μιλάνε για μελέτες και καταγραφές των ζημιών που προκάλεσαν οι πυρκαγιές, ενώ οι κάτοικοι μετράνε και αθροίζουν τις ζημιές που υπέστησαν οι περιουσίες τους.

Η Βαρυμπόμπη και ένα πλήθος περιοχών στην Ελλάδα καταστρέφονται, ενώ οι πολιτικοί μας μεταβαίνουν από καμένη περιοχή σε φλεγόμενη περιοχή, προκειμένου να σπείρουν ψευδείς υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες για οικονομική ενίσχυση στους πυρόπληκτους. Είναι εμφανές ότι η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αδυναμίας και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τις φωτιές, ούτε τους σεισμούς, ούτε τις πλημμύρες, επειδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη φροντίζει μόνο για τα έσοδα της αθηνοκεντρικής ελίτ και των ξένων δανειστών.

Δεν έχει νοικιάσει εγκαίρως τα απαραίτητα πυροσβεστικά αεροσκάφη και ποτέ δεν ενίσχυσε πλημμυροπαθείς, σεισμοπαθείς και πυρόπληκτους. Ο σημερινός Πρωθυπουργός ψεύδεται ασύστολα επί 24ώρου βάσεως.

Όπως και να ‘χει, είναι εθνικό όνειδος να βλέπεις την πολιτική ηγεσία να περιοδεύει πάνω από τα αποκαΐδια που δημιούργησε η ανικανότητά της.

Πρέπει να ντρέπονται για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κρατική μηχανή. Το μόνο που λένε στους κατοίκους είναι “εκκενώστε τα σπίτια σας για να είστε ασφαλείς”. Φτάσαμε πλέον στο σημείο από το “μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς” στο “εγκαταλείψτε γρήγορα τα σπίτια σας για να σωθείτε”.

0