Ο πρόεδρος του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι”, Γιώργος Τράγκας, παραχώρησε συνέντευξη εφ όλης της ύλης στον ραδιοφωνικό σταθμό Yellow 101,7 και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Μεταξύ άλλων, ο επικεφαλής του ΚΕΛΑΝ, μίλησε για την τοποθέτηση του Κινήματος απέναντι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, για την Ελευθεροτυπία που όλο και συρρικνώνεται στην Ελλάδα ενώ δεν απέφυγε να απαντήσει ανοιχτά για την θέση στενού συγγενούς του στο Μαξίμου.

Τριτοκοσμική η συνέντευξη Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ

Ο κ. Τράγκας αναφερόμενος στην συνέντευξη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ υπογράμμισε: “Αυτό που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης δεν ήταν μια ελεύθερη συνέντευξη, ήταν μια τριτοκοσμική συνέντευξη. Αρχικά, δεν ρωτήθηκε για το βασικότερο σε αυτή τη χώρα: Πώς μπορεί να έχει ανάπτυξη μια χώρα στην οποία ο μισός πληθυσμός δεν κοιμάται επειδή χρωστάει στις τράπεζες και το Δημόσιο; Πως μιλάμε για ανάπτυξη όταν η χώρα χρωστάει ήδη 380 δις; Είναι ένας άνθρωπος (σ.σ. ο κ. Μητσοτάκης) που μαγειρεύει τις συνεντεύξεις του και απαντάει μόνο σε στημένα ερωτήματα που κάνουν κανάλια που βρίσκονται στην λίστα Πέτσα.

Είναι δυνατόν να λέει ο πρωθυπουργός ότι το πρώτο τρίμηνο του 2021 είχαμε ανάπτυξη 16,2%

όταν η χώρα παρέμεινε σχεδόν δύο χρόνια φυλακισμένη; Λόγω των συνεχόμενων lockdown;

Αυτές οι μετρήσεις μπαίνουν στο σπίτι μας μέσω διάφορων Πανελλαδικών καναλιών που βρίσκονται στην λίστα Πέτσα.

Τι σχολίασε για τη Θεσσαλονίκη, την ΠΑΕ Άρης και τη σχέση του πρωθυπουργού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη

“Ακούω εδώ και πολλά χρόνια τους πολιτικούς να λένε ότι θα κάνουν έργα στη Θεσσαλονίκη. Ο Μητσοτάκης υπηρετεί 10 οικογένειες. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμη και στο ποδόσφαιρο οι αποφάσεις είναι μεροληπτικές όσον αφορά την Θεσσαλονίκη και την Περιφέρεια γενικά.

Κυρίαρχος στο ποδόσφαιρο είναι ο Μαρινάκης, ο οποίος είναι στενός φίλος του πρωθυπουργού, και που πολλοί αναφέρουν ότι ελέγχει και την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, αυτό δεν μπορεί να τεκμηριωθεί φυσικά, ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας, αλλά λόγω της στενότατης φιλίας και της υπηρεσίας που προσφέρουν τα Μέσα του, γιατί ένας άνθρωπος της θάλασσας έχει συγκεντρώσει το μονοπώλιο θα λέγαμε των ΜΜΕ. Ένα μεγάλο τμήμα των μέσων ενημέρωσης, εκτός από το Mega έχει το πρακτορείο διανομής εφημερίδων, έχει ραδιόφωνα, ελέγχει μεγάλα ποσοστά μετοχών σε βασικές εφημερίδες όπως στα Νέα στο Βήμα, ενδεχομένως και στο Πρώτο Θέμα, αυτό δεν μπορώ να το τεκμηριώσω.

Ελέγχει και το ποδόσφαιρο, έχει μια ιστορική ομάδα τον Ολυμπιακό αλλά όταν υποστηρίζεις τον Μητσοτάκη και την πολιτική του, στρέφεσαι κατά των οπαδών του Ολυμπιακού, κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ, κατά των οπαδών του Άρη, που θέλουν να βγάλουν το ψωμί τους και να θρέψουν τις οικογένειες τους και να χαρούν το ποδόσφαιρο που είναι “βασιλιάς” των σπορ. Όποιος στηρίζει τον Μητσοτάκη αυτή την περίοδο στρέφεται κατά των εργαζομένων, κατά του αστικού κόσμου του εμπορίου της εστίασης γιατί οι πράξεις και οι επιλογές του (σ.σ.Μητσοτάκη) φέρνουν στο τέλος την καταστροφή για τον λαό. Οι 10 πλούσιες οικογένειες της χώρας-συμπεριλαμβανομένων των εφοπλιστικών οικογενειών- στηρίζουν μια πολιτική που διατηρεί τα κεκτημένα τους αλλά στρέφεται ενάντια των Ελλήνων, μειώνει το προσδόκιμο ζωής τους και χαμηλώνει το βιωτικό τους επίπεδο”.

Γιώργος Τράγκας: Ότι υποσχέθηκε ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ για τα έργα στη Θεσσαλονίκη, τα αναίρεσε με λίγες λέξεις στο τέλος!

“Στον επίλογο του, ο κ. Μητσοτάκης, όταν ανακοίνωνε τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι όλα αυτά χρειάζονται χρόνο. Πρόκειται για έναν μνημειώδη ψεύτη και κατά τη γνώμη μου τον χειρότερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης. Ότι ανακοίνωσε περί έργων το ανέτρεψε με λίγες λέξεις στο τέλος, όλα αυτά βέβαια χρειάζονται χρόνο, δεν προσδιόρισε τον χρόνο που χρειάζονται όμως, δεν είπε σε 5 ή σε 10 χρόνια”.

Μου έχει προταθεί τρεις φορές να κατέβω στην Πολιτική αλλά αρνήθηκα”

“Στο παρελθόν μου’ χουν προτείνει πάνω από 3 φορές να κατέβω στην πολιτική. Αλλά δεν το έκανα γιατί αισθανόμουν καλά στο ραδιόφωνο και στις εφημερίδες. Αλλά παρά τη μεγάλη επιρροή που είχα, κάποια στιγμή, δεν κατάφερα να αναχαιτίσω διάφορα κακά τα οποία συνέβησαν στην πατρίδα. Στην ηλικία μου σκέφτηκα ότι ως επίλογο, πρέπει να ανταποδώσω στον κόσμο την επωνυμία που μου προσέφερε και την ευπορία. Θέλω να επιστρέψω στον κόσμο ένα καλό. Έβλεπα από μέσα τι συνέβαινε στα πολιτικά παρασκήνια”.

Γιατί ο Μητσοτάκης με μισεί”

Εγώ είμαι απέναντι τους (σ.σ Ν.Δ.) από την εποχή του Καραμανλή και του Έβερτ. Ο Σαμαράς μου έχει κάνει δυο φορές πρόταση να κατέβω στην πολιτική. Ο Μητσοτάκης με μισεί γιατί εκπροσωπώ τον Καραμανλισμό στην Ελλάδα και την αστική τάξη, έχει αποκαθηλώσει τις φωτογραφίες του Κ. Καραμανλή. Δεν εκπροσωπεί τίποτα από την Νέα Δημοκρατία, έχει μαζί του, τους Σημιτικούς. Καμία “γαλάζια” αρχή. Εκπροσωπεί το κόμμα της αθηναϊκής Ελίτ. Γι’ αυτό δεν θα βρείτε κανένα Νεοδημοκράτη στο Μαξίμου είναι όλοι Σημιτογενείς. Ακούει το όνομα μου και βγάζει εξανθήματα”.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι μίλησε και για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τονίζοντας μάλιστα δύο ερωτήματα: Ποιος είναι ο Μητσοτάκης που φέρνει Απαρτχάιντ στη ζωή μας; Ποιος είναι ο “Μητσοτακισμός” που φέρνει κανιβαλισμό στη ζωή μας;

Ο ιός είναι υπαρκτός και ιδιαίτερα μεταδοτικός, όμως στην ιστορία της ανθρωπότητας οι ιατρικές πράξεις δεν γίνονται χωρίς τη συναίνεση του ασθενούς. Έχει απαγορευτεί από τον κώδικα της Νυρεμβέργης και από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Ο εμβολιασμός είναι συναινετικός και μόνο, οι άνθρωποι φοβόμαστε τις παρενέργειες όλων των εμβολίων και των ασθενειών, ουδείς Μητσοτάκης μπορεί να επιβάλλει υποχρεωτικότητα. Εγώ προσωπικά είμαι διαβητικός και φοβάμαι να κάνω εμβόλιο για τον covid, όπως και 1 εκατ. διαβητικοί στη χώρα μας.

Όπως αντιμετωπίσαμε την Aids-οφοβία, που ποτέ δεν βρέθηκε εμβόλιο για το Aids έτσι θα αντιμετωπίσουμε και τον κορωνοϊό.

Η θέση μου είναι ότι είναι επιλογή του καθενός να εμβολιαστεί, αλλά ο εμβολιασμένος είναι υποχρεωμένος να προστατέψει τα δικαιώματα του συνανθρώπου του που φοβάται να εμβολιαστεί και δεν το επιθυμεί.

Όσον αφορά την πολιτική κατεύθυνση του ΚΕΛΑΝ, ο κ. Τράγκας απάντησε χαρακτηριστικά: “Στην εποχή μας στην Ελλάδα πρέπει να πάψουμε να έχουμε μαρκίζες Δεξιά και Αριστερά, 4,5 εκατ. συνάνθρωποί μας χρωστάνε σε Τράπεζες και Δημόσιο, είναι Δεξιοί και Αριστεροί; Η χρεοφειλέτες; Υπάρχει χρεοφειλέτης Δεξιός και Αριστερός;

Τέλος ο πρόεδρος του Κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την σχέση του με τον Φρέντυ Τράγκα, όπου τις τελευταίες ημέρες απασχόλησε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Ο κ. Γιώργος Τράγκας σημείωσε χαρακτηριστικά: “Ο Φρέντυ Τράγκας είναι ο γιός μου από τη δεύτερη γυναίκα μου, έχω τρία χρόνια να μιλήσω με τον γιο μου. Αποφάσισε σε “χρόνο” δικό του να γίνει υπάλληλος του Μητσοτάκη, τον έχει τοποθετήσει η μητέρα του εκεί, η οποία διατηρεί φυσιοθεραπευτήριο που πάει ο κ. Μητσοτάκης και κάνει μασάζ, τον έχει γνωρίσει (σ.σ. τον γιο μου) με τον Μητσοτάκη και αποφάσισε να πάει μαζί του ως υπάλληλος. Εγώ τον απέτρεψα αλλά δεν με άκουσε. Η αγάπη μου προς το παιδί μου δεν θα μειωθεί, ούτε θα τον αποκληρώσω, άλλωστε γνωρίζω ότι ο Μητσοτάκης γεννά πολιτικό γενιτσαρισμό, είναι η οικογένεια που εξαγοράζει αντιπάλους”.

0