Στο ψηφιακό στούντιο της Apela.gr, στη Σπάρτη, βρέθηκε την Παρασκευή (25/6), στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Λακωνία, ο Πρόεδρος του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας, ο οποίος συνομίλησε με τη δημοσιογράφο του Super TV, Φωτεινή Μακεδονοπούλου για το νέο του εγχείρημα στην πολιτική σκηνή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε αρχικά για τους λόγους και τους σκοπούς της ίδρυσης του Κινήματος αλλά και την ονομασία «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Ακόμη, ο κ. Τράγκας οριοθέτησε τον χώρο του κινήματος «κεντρώο – κεντροδεξιό», μίλησε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αλλά και για την «αθηνοκεντρική ελίτ η οποία έχει στήσει ένα μεγάλο φαγοπότι», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και υπογράμμισε πως «θα είμαστε παρόντες στις βουλευτικές εκλογές, στις ευρωεκλογές, στις δημοτικές εκλογές και όποτε γίνουν εκλογές. 

Επιπλέον, κάλεσε τον κόσμο να μην το βάλει κάτω και υπογράμμισε πως «Το κίνημα δεν είναι του Τράγκα είναι δικό μας, είναι του ελληνικού λαού, είναι των παιδιών μας, είναι των επόμενων γενεών. Μην το βάζετε κάτω πουθενά στην Ελλάδα».

 

0