Η σημερινή κυβέρνηση επιδιώκει να διχάσει την κοινωνία μας σε μαύρους και άσπρους. Σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Με όλες τις πράξεις της δείχνει ότι θέλει να στρέψει τους εμβολιασμένους εναντίων των «αρνητών», όπως τους λέει , και να ρίξει όλα τα δεινά της οικονομικής κρίσης στις πλάτες του. Πρόκειται για επιχείρηση, ένα είδος Απαρτχάιντ, νεοναζιστικής έμπνευσης.

Όπου και αν πήγα περιοδεία, άκουσα τους συμπατριώτες μας να λένε: «δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε… δεν πάει άλλο». Άκουσα όλους τους Έλληνες να μιλάνε όπως ο Αφροαμερικανός που ασφυκτιούσε έχοντας στο λαιμό το γόνατο του αστυνομικού.

Αφού γύρισα την Ήπειρο, τα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα κατέληξα στο νησί των Φαιάκων όπου σχεδόν κάθε χρόνο επί δεκαετίες συναντώ τη Ναυσικά την κόρη του Αλκίνοου και μιλάω μαζί της.

Όλες οι παραλίες στη Βόρειο Κέρκυρα είναι ονομαστές. Οι Άγγλοι λένε την περιοχή ‘Kensington on the Sea’ ή “Chelsea on the sea”.  Όλα τα σπίτια είναι πάντα νοικιασμένα από Βρετανούς.  Και φέτος κάποιοι θαλαμηγοί τεραστίων διαστάσεων είχαν αγκυροβολήσει κοντά στη βίλα των Rothschild. Οι παραλίες όμως ήταν άδειες, 2 και 3 Ιουλίου! Ελάχιστοι οι λουόμενοι. Η Ναυσικά μου χαμογέλασε πικρά.  Στο Ύψος  και στο Μπαρμπάτι παραλίες που είναι μονοπώλιο Βρετανών και Ιταλών τουριστών δεν υπήρχε ψυχή.

Εκατοντάδες μηχανάκια ήταν παρκαρισμένα, άλυτα δεμένα μπροστά στα ναυαγισμένα οικονομικά μαγαζιά που τα νοικιάζουν. Ο δρόμος μπροστά στα καταστήματα που άλλοτε δεν μπορούσες να περάσεις με το αυτοκίνητο σου, ήταν άδειος. Το ίδιο απόκοσμη εικόνα στο Καλάμι , στην Κερασιά, στην Κουλούρα και το βράδυ στην Κασσιόπη άκουγες μόνο τις ιαχές των φιλάθλων στα γήπεδα του EURO, από τις οθόνες των τηλεοράσεων, σε άδεια καταστήματα, άδεια μπαρ και άδεια εστιατόρια. Η μεγαλύτερη εθνική οικονομική καταστροφή. Τι άλλο έχει η πατρίδα μας εκτός από τουρισμό;

Στην Κασσιόπη, η Νέλη η φιλενάδα μου, που έχει πολλά καταστήματα με ενημέρωσε (καλύτερα φυσικά από τον κ. Σταϊκούρα) για αυτά που συμβαίνουν στο νησί. Η Ναυσικά μου ψιθύρισε: “Άκουσες τι είπε ο Τσίπρας; Είπε ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει μετά από 2 χρόνια ένοχης σιωπής”! Το ερώτημα είναι τι; Τα ερείπια που άφησε και ολοκλήρωσε ο πυρπολητής Μητσοτάκης; Το καυτό ερώτημα είναι τι “κυβερνάνε” ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας:  Μια χώρα σε εθνικό μαρασμό, εθνική κατάθλιψη, με ανεργία 2 εκατομμυρίων ανθρώπων, με 4,5 εκατομμύρια Έλληνες υπερχρεωμένους σε δημόσιο και τράπεζες;

Αντισταθείτε στον εθνικό διχασμό. Μη συρθείτε παρά τη θέλησή σας, παρά την ελεύθερη βούλησ’η σας σε πράξεις τις οποίες δεν θέλετε να κάνετε. Μην παθητικοποιηθείτε περισσότερο. Οι άδικοι νόμοι, όπως έλεγαν οι παλαιοί δημοκράτες πολιτικοί, καταργούνται στην πράξη. Αυτό  έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και άλλοι. Σε όλη τη χώρα προβάλλετε παθητική αντίσταση, μαζικά και ειρηνικά. Η οικονομία έχει μπει ήδη σε σπιράλ θανάτου, εξαιτίας του άφρονος ενοίκου του Μαξίμου. Είμεθα στο τέλος της λογικής. Θέλουν να διχάσουν τον κόσμο, θέλουν να μας κάνουν μαύρους και άσπρους. Μην παρασυρθείτε.  Μην παραβιάσετε την ελεύθερη βούλησή σας. Μην υποκύψετε!

Ειρηνικά, παθητικά, μαζικά αντισταθείτε στο Απαρτχάιντ, σε αυτή την μορφή αποικιοκρατικού ελέγχου. Πορευθείτε το δρόμο του αλατιού, όπως οι οπαδοί του Μαχάτμα Γκάντι. Αφήστε τους να δείξουν όσο μπορούν περισσότερο το αποκρουστικό πολιτικό  πρόσωπό τους. Είναι οι ίδιοι που υπέγραψαν την απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης,  ότι ο “εμβολιασμός δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός”. Αφήστε τους να δείξουν το αντιδημοκρατικό και φασιστικό πρόσωπο τους.

Απευθύνομαι σε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης, σε όλους τους Κρητικούς, σε όλους τους Βορειοελλαδίτες, σε όλους τους Έλληνες: Μην διαχωρίσετε τους συμπατριώτες σας σε καθαρούς και μολυσμένους.  Εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν είναι ψεκασμένοι, αλλά φοβισμένοι. Φοβούνται τους θρόμβους και τις ασθένειες της καρδιάς. Φοβούνται τις τυχόν παρενέργειες ενός εμβολίου. Μόνο ημιπαράφρονες παραγνωρίζουν τον ανθρώπινο φόβο και την ανθρώπινη ανησυχία. Μόνο άφρονες και οπαδοί της Αρίας φυλής απαγορεύουν την ελευθερία της βούλησης και της συναίνεσης σε ιατρικές πράξεις.

Ολόκληρη η πατρίδα μας δεν αναπνέει. Έχει το γόνατο του Μητσοτάκη στο λαιμό όπως ο Αφροαμερικανός είχε το γόνατο του αστυνομικού και ψέλλιζε δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Οι μισοί συμπολίτες μας μπερδεύονται και δεν μπορούν να προφέρουν τις λέξεις: PCR, RAPID TEST, SELF TEST και όλα αυτά που καλούνται να κατανοήσουν και να αναζητήσουν. Πεινασμένοι και άνεργοι ακούνε τις κραυγές των μελών της κυβέρνησης Μητσοτάκη που θυμίζουν έντονα οπαδούς της  Κου-Κλουξ-Κλαν, που φωνάζουν δυνατά ενώ πυρπολούν σπίτια μαύρων και αναρτούν φλεγόμενους σταυρούς.

Το σημερινό Μαξίμου, υποχρεώνει ανθρώπους σε θερμοκρασίες 40 έως 45 βαθμούς Kελσίου να στήνονται σε ουρές για να εμβολιαστούν ή να κάνουν κάποιο από τα τεστ. 40 ευρώ θέλουν δύο άτομα για ένα Rapid Test. Οι σύμβουλοι του κ. Μητσοτάκη έχουν παρόμοια ψυχολογία με εκείνους του Πινοσέτ στη Χιλή ή του Βιντέλα  στην Αργεντινή. Πιστεύουν ότι οι εμβολιασμένοι θα ξαναψηφίσουν Μητσοτάκη. Εκτιμούν ότι αν εμβολιαστούν 5 εκατομμύρια τουλάχιστον τα 2 θα ρίξουν ψήφο στη ΝΔ.

Στην πραγματικότητα με διάφορα πρωτοσέλιδα ή τίτλους κυρίως του ΣΚΑΙ, θέλουν να στρέψουν το μισό πληθυσμό εναντίoν του άλλου και να ρίξουν όλα τα δεινά της επερχόμενης οικονομικής κρίσης στους ανεμβολίαστους. Ήδη, άρχισαν να σκέφτονται πως θα επιβάλλουν λογοκρισία στο διαδίκτυο. Φυσικά ο κ. Μητσοτάκης δεν μας λέει γιατί παραβιάζει την υπογραφή του στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Επίσης, η κυβέρνηση και τα μέσα που ελέγχει δεν μας λέει γιατί απηλάγησαν εκ προοιμίου ποινικά και αστικά όλες οι πολυεθνικές των φαρμάκων από αποζημιώσεις για παρενέργειες ή θανάτους που επιφέρουν τα εμβόλια του. Επίσης αρνούνται να μας πουν το χρονικό διάστημα ανοσίας που έχει κάποιος που έκανε και τις 2 δόσεις του εμβολίου.

Το μόνο που κάνει ο σημερινός Πρωθυπουργός, είναι να μοιράζει λεφτά στους φίλους του. Να κλείνει τους ανθρώπους στα σπίτια τους, να τους φυλακίζει, να αφαιρεί ελευθερίες και να καταστρέφει χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλη της Ελλάδα!

Αντισταθείτε σε όλη τη χώρα. Είναι επικίνδυνος και πρέπει να φύγει!

Αντισταθείτε σε όλα τα χωριά, σε όλα τα νησιά. Ειρηνικά, παθητικά χλευαστικά, μαζικά. Στο τέλος θα φύγει με ελικόπτερο!

Όσοι πιστεύετε ότι εγώ ΜΑΖΙ ΣΑΣ μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε τα πράγματα, ενταχθείτε στο ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ για να τα αλλάξουμε όλα.

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ψιθυρίζετε παντού!

Διαδώστε το στις γειτονιές σας, στα νησιά σας!

Ελάτε μαζί μας να προλάβουμε τα χειρότερα! Έρχεται μεγάλη εθνική συμφορά!

Τα χαλάσαμε και με τη Σερβία. Η Ελλάδα αναγνώρισε το Κόσσοβο. Η Σερβία σε αντίποινα ανοίγει γραφεία στο Τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος! Ο Δένδιας δεν ξέρει τι να πει. «Άλλο Κύπρος, λέει, και άλλο Κόσσοβο». Σιγά σιγά όλα τα κράτη των Βαλκανίων, στρέφονται εναντίον μας για λόγους δικούς τους, ενώ η Γερμανία επιδιώκει τη συρρίκνωσή μας. Επιδιώκει πλήρη οικονομική αδυναμία και παράδοση του μισού Αιγαίου στους Τούρκους. Επίσης, οι ανθέλληνες το Βερολίνο επιδιώκουν επανεκκίνηση των αλυτρωτικών επιχειρήσεων στη Μακεδονία μας. Ήδη, οι Σκοπιανοί προωθούν τις θέσεις τους για Μακεδονική γλώσσα και Μακεδονική Κοινότητα.

Ο Μητσοτάκης και ο εσμός που τον ακολουθεί δεν είναι η Καραμανλική Νέα Δημοκρατία. Είναι σημιτογενή πιόνια του Βερολίνου με έντονη εθνομηδενιστική δράση. Ο Μητσοτάκης παραδίδει μέσω της πλήρους οικονομικής αδυναμίας τη χώρα στη συρρίκνωση, τον όλεθρο και φέρνει μία νέα εθνική τραγωδία.

Απευθύνω έκκληση σε όλους του Έλληνες για παθητική, ειρηνική και χλευαστική αντίσταση. Αφήστε τον να δείξει περισσότερο το αποκρουστικό  πρόσωπο του!

Δείτε εικόνες από την ερημωμένη Κέρκυρα

Άδεια η Κασσιόπη 2 και 3 Ιουλίου

2 και 3 Ιουλίου άδεια η παραλία στο Καλάμι

Η Κασσιόπη χωρίς τουρίστες

Καλοκαίρι 2021…

Καλάμι Κέρκυρας. Άδειες οι ξαπλώστρες

Τουρισμός στη Βόρεια Κέρκυρα…

Άδεια η Κασσιόπη

Έρημο τοπίο στη βόρεια Κέρκυρα

Ελάχιστοι τουρίστες προερχόμενοι κυρίως από την Ιταλία

Περιοχή-φάντασμα θύμιζε η Κασσιόπη

 

0