Με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων ο Εκπρόσωπος, κ. Πάρις Κουρτζίδης, εξέφρασε τις ευχές του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι για επιτυχία στους διαγωνιζόμενους μαθητές:

«Με την ολοκλήρωση μιας ακόμη ιδιαίτερα δύσκολης σχολικής χρονιάς ελέω πανδημίας, οι εξεταζόμενοι καλούνται να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Διεκδικούν τη δικαίωση των κόπων τους κάτω υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Για τους περισσότερους νέους πρόκειται για την πρώτη σημαντική μάχη, την οποία πρέπει να τη δώσουν με νηφαλιότητα, συγκέντρωση και αισιοδοξία.

Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας που δεν σταματά εδώ. Μόλις τώρα ξεκινά το κυνήγι των επαγγελματικών ονείρων και στόχων σας.

Οι Ελεύθεροι Άνθρωποι και προσωπικά ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Τράγκας, ευχόμαστε στις μαθήτριες και τους μαθητές που διαγωνίζονται καλή επιτυχία. Στους δε γονείς λέμε να στηρίξουν τα παιδιά τους και σε αυτή τη δύσκολη μάχη που δίνουν και να τα συγχαρούν ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Όλοι μαζί πρέπει να ανοίξουμε δρόμους στους νέους ανθρώπους, ώστε η ζωή τους να είναι γεμάτη μικρές και μεγάλες ευχάριστες στιγμές.»

0