Ακολουθεί ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του ΚΕΛΑΝ με αφορμή τις δηλώσεις του κυρίου Περρή σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή σχετικά με τον καλλιτέχνη και αναπληρωτή Γραμματέα – Εκπρόσωπο του Κινήματος ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, Γρηγόρη Πετράκο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αν καταλάβαμε καλά η «εμβολιασμένη» showbiz επιτίθεται εναντίον όλων των καλλιτεχνών που πιστεύουν στον συναινετικό εμβολιασμό όπως ορίζει η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Αναβιώνει, δυστυχώς, η περίοδος του μαύρου Μακαρθισμού με υγειονομικό μανδύα και αυτό εντάσσεται μέσα στην χυδαία προπαγάνδα των ημερών που δεν έχει να κάνει με τον covid-19 και τα εμβόλια.

Είναι γέννημα της πολιτικής διάβρωσης και εξαχρείωσης που δημιουργούν οι λίστες Πέτσα και η επιχείρηση χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Ο κόσμος γνωρίζει καλά πλέον τι συμβαίνει με όσους υπηρέτησαν το μήνυμα «Μείνετε Σπίτι και Μείνετε Ασφαλείς» καταστρέφοντας την οικονομία και τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων. Ο Πετράκος αποτελεί στόχο γιατί παρέμεινε αταλάντευτος, τόσο στις δημοκρατικές απόψεις του, όσο και στην ανθρωπιά που πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης.

Γι αυτό άλλωστε, όταν δίνει συνέντευξη το Mega Channel, o Alpha και τα άλλα κανάλια ή την αποσιωπούν ή την λογοκρίνουν και την βγάζουν στον αέρα πετσοκομμένη.

Από το Γραφείο Τύπου του ΚΕΛΑΝ.

0